Om oss

ICT Networks AB

ICT Networks bildades 2009 genom en fusion av tre bolag med likartad verksamhet inom optofiber. Sammanslagningen har gjort oss till en starkare aktör med betydligt större resurser för att matcha marknadens efterfrågan på fiberbaserade nätverk. Idag finns ICT Networks representerade i Hudiksvall, Sundsvall, Västerås och Stockholm.

Affärsidé

Vår affärsidé bygger på långsiktiga relationer med våra kunder, genom att erbjuda en komplett kedja av kompetens inom fiberbaserade nätverksprojekt. Att för Nätägare, Tillverkare, Utbildningsanordnare och Branschkollegor vara den kompletta partnern vid design, förläggning, installation och underhåll av fiberoptiska nät, samt att med specialistkunnande erbjuda konsulttjänster och utbildning inom det fiberoptiska området i resten av världen.

Professionell service

Med ett brett kunnande - fördelat över hela vår personal - erbjuder vi professionell service inom fiberteknisk kommunikation. Vi fokuserar kontinuerligt på att effektivisera verksamheten och söker ständigt nya lösningar för utveckla vår produkt. ICT Networks arbetar alltid efter att infria de krav och förväntningar som en kund har rätt att begära.

Verksamhet
ICT Networks består av fyra olika verksamhetsområden:

ICT står för Installation, Consulting och Training
Installation

ICT Networks bygger och installerar fibernät för fastigheter, vindkraftverk, bostadsområden, stamnät, etc.

Consulting

ICT Networks erbjuder både teoretiska och praktiska konsulttjänster samt systemlösningar för våra kunder.

Training

ICT Networks är ackrediterade att certifiera CTF (Fibertekniker). Vi bedriver vår utbildning hos kunden och i vårt moderna IFTAC utbildningscenter i Hudiksvall, Västerås och i Paola, Malta.