Nyheter augusti - ICT Networks

2013-08-14

Malta

ICT Networks Malta har fått förtroendet att projektera nät i Malta och kommer att tillsätta personal för projektering och arbetet kommer att fortgå tillsvidare. Beställare är GO.

2013-08-14

Sundsvall

ICT Networks skriver ramavtal med Servanet. Arbetet omfattar löpande installation, driftsättning, projektering och underhåll av nätet.

2012 fick ICT Networks förtroendet att fibersätta första etappen av Bergforsen på totalt 205 Hushåll. ICT Networks har fått fortsatt förtroende att fibersätta ytterligare 150 hushåll i Bergforsen. Omfattningen är projektering, schaktning, byggnation och driftsättning. Beställare är Servanet (Sundsvalls Energi).

ICT Networks får förtroendet att projektera ortsbindande nät i Sundsvalls regionen som kommer bli en knutpunkt för kommunerna i regionen. Arbetet kommer fortlöpa och väntas projekteras klart under 2014.

2013-08-14

Västerås

ICT Networks har tilldelats Ormberget för fibersättning av 150 hushåll. Omfattningen är projektering, schaktning, byggnation och driftsättning. Beställare är MälarEnergi.

2013-08-14

Kramfors

Byggnation pågår för full i Nora och beställningen utökas med 150 hushåll. Arbetet förväntas bli klart under 2014. Beställare är Kramfors kommun.

2013-08-14

Botkyrka

ICT Networks tilldelas området Lugnets väg i Botkyrka för fibersättning av hushåll. Beställare är Botkyrka Stadsnät.

2013-08-14

Affärsupplägg

ICT Networks erbjuder ett nytt affärsupplägg för nätägare som blir ett komplement för marknadsföring och uppmärksammar kunder om Stadsnätet vilket medför en ökad penetration på områden med fler tecknade avtal för nätägare. Först ut att beställa dessa tjänster är Botkyrka stadsnät och MälarEnergi.

2013-08-14

Notis

ICT Networks flyttar till nya lokaler i Västerås och finns på Tunbytorpsgatan 7.
Efterfrågan på våra tjänster ökar vilket medför att vi söker personal. Skicka intresseanmälan med CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsartiklar - ICT Networks

Artikel, Dagens Industri

Morgan Hallgren berättar för DI om ICT Network´s etablering på Malta.

Läs artikel >>